ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Όροι Ενοικίασης Best Way Travel

Όροι και προϋποθέσεις ενοικίασης

Διαβάστε τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου από το Best Way Travel.

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Για τις ομάδες A.B, C οι οδηγοί θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτοκινήτων, η ελάχιστη ηλικία του οδηγού πρέπει να είναι 25.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Για όλες τις ομάδες, πρέπει να εμφανίζεται έγκυρη πιστωτική κάρτα αποδεκτή από το BEST WAY για όλα τα απαραίτητα ποσά προ-έγκρισης, καθώς και προπληρωμές και διακανονισμό τελικών ενοικίων.

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Απαιτείται έγκυρη άδεια οδήγησης τουλάχιστον για ένα έτος από τον οδηγό

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Στο τέλος της συμφωνημένης περιόδου ενοικίασης, το BEST WAY επιτρέπει μια περίοδο χάριτος 29 λεπτών δωρεάν, μετά την οποία ο ενοικιαστής θα χρεώνεται με μίσθωση τουλάχιστον μίας επιπλέον ημέρας.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ: Όλα τα πρόστιμα που προκύπτουν από τη συμπεριφορά των οδηγών βαρύνουν αποκλειστικά τον ενοικιαστή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί των οχημάτων BEST WAY καλύπτονται σε περίπτωση ζημιάς από πυρκαγιά στο ενοικιασμένο όχημα και ασφάλιση ευθύνης σε θάνατο, τραυματισμό και περιουσία τρίτων. Και οι δύο καλύψεις υπόκεινται στους Γενικούς Όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου BEST WAY, με τον Ασφαλιστή του.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW): Η ευθύνη των ενοικιαστών για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα, μπορεί να μειωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα παραβιαστεί ο Ελληνικός Νόμος Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ελάχιστη χρέωση 400 ευρώ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Πρέπει να καταβάλλεται χρέωση 5 ευρώ την ημέρα για κάθε πρόσθετο οδηγό.

GPS: 4 ευρώ. Διατίθεται κατόπιν αιτήματος με την αντίστοιχη ημερήσια χρέωση.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: ΕΛΠΑ, 24ωρη εξυπηρέτηση, τηλ .: 10400

Scroll to Top