Σχετικά με εμάς

Best Way Travel

Η εταιρία μας

Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας. Το ταξιδιωτικό μας γραφείο, Best Way Travel, λειτουργεί για να σας προσφέρει τις καλύτερες ταξιδιωτικές λύσεις.

Η 20ετής πείρα μας σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών, κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικών  εισιτηρίων και εισιτηρίων πλοίων καθώς και οργάνωση εκδρομών και ταξιδίων στην Κρήτη, μας επιτρέπει να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ως τοπικό ταξιδιωτικό γραφείο, καταλαβαίνουμε ότι οι απαιτητικοί ταξιδιώτες αναζητούν το καλύτερο σε ποιότητα, αυθεντικότητα και αξία, επομένως προσπαθούμε όλα αυτά να σας τα προσφέρουμε.

Η καλύτερη εμπειρία
στην ενοικίαση αυτοκινήτου

Αποστολή μας… Η ασφάλειά σας!

Όλα τα οχήματά μας είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις για να σας εξασφαλίσουμε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Είτε χρειάζεστε ένα όχημα για το επαγγελματικό σας ταξίδι είτε για τις διακοπές σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Απολαύστε τις διακοπές σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας χωρίς να σκεφτείτε το κόστος!

Επιλέξτε το τέλειο αυτοκίνητο και ξεκινήστε την εξερεύνηση της όμορφης Κρήτης. Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές, εξαιρετικά καθαρά και ασφαλή νέα αυτοκίνητα, εύκολη, γρήγορη, αξιόπιστη online κράτηση. Είμαστε πάντα εκεί για εσάς σε κάθε βήμα!

Scroll to Top